Збірну України на Євро-2020 представили під прапором Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірну України на Євро-2020 представили під прапором Росії

Збірну України на Євро-2020 представили під прапором Росії
Джерело:  online.ua

Польське телебачення спровокувало черговий політичний скандал на Євро-2020. Анонсуючи матчі на 13 травня, телевізійники представили збірну України під прапором Росії.

Джерело: Facebook журналіста Костянтина Андріюка

Скандальний конфуз стався на телеканалі TVP Sport - першому комерційному і кодованому телеканалі в історії громадського польського телебачення, який увійшов в платний пакет телеканалів.

В анонсі польського телеканалу не тільки Україна була представлена під чужим прапором. Нідерланди "отримали" прапор Бельгії. Неправильними були прапори і двох інших пар ігрового дня: Австрія - Македонія і Англія - Хорватія.

Користувачі мережі вважають, що скандальна помилка сталася через поспіх і неуважність телевізійників. Вони звернули увагу на те, що в анонсі були представлені прапори тих команд, які грали напередодні, 12 червня.

"Назви країн прийняли за завтра, а прапори - за сьогодні. Коли зробили роботу наполовину; Політика - завдання Росії троліти і провокувати всіх", - коментують в мережі скандальний інцидент.

Збірну України на Євро-2020 представили під прапором Росії - фото з соцмереж

Україна на Євро-2020

Збірна України від 13 червня почне участь в Євро-2020. О 22:00 за київським часом збірна України і Нідерланди зіграють свій перший матч у турнірі в групі С. Гра буде проходити в Амстердамі на стадіоні "Йохан Кройф Арена".

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко вже оголосив заявку команди на стартовий матч чемпіонату Європи з Нідерландами. За збірну України гратимуть:

  • воротарі - 1. Георгій Бущан, 12. Андрій Пятов, 23. Анатолій Трубін

  • захисники - 2. Едуард Соболь, 4. Сергій Кривцов, 13. Ілля Забарний, 16. Віталій Миколенко, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 24. Олександр Тимчик, 25. Денис Попов

  • півзахисники - 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Малиновський, 10. Микола Шапаренко, 11. Марлос, 14. Євген Макаренко, 17. Олександр Зінченко, 20. Олександр Зубков,

  • нападники - 9. Роман Яремчук, 19. Артем Бесєдін, 26. Артем Довбік.

У список з 23 футболістів збірної України, які сьогодні зможуть зіграти в Амстердамі, не потрапили Віктор Циганков, який продовжує відновлюватися після травми, Георгій Судаков та Роман Безус (за рішенням тренерського штабу).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?