Нідерланди — Україна. Де та коли дивитися перший матч збірної на Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Нідерланди — Україна. Де та коли дивитися перший матч збірної на Євро-2020

Нідерланди — Україна. Де та коли дивитися перший матч збірної на Євро-2020
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна з футболу вже ввечері у неділю, 13 червня, розпочне виступ на Євро-2020 - матчем проти збірної Нідерландів.

Джерело: офіційний розклад

За оголошеними даними, матч відбудеться в Амстердамі. Його початок запланований на 22:00 за київським часовим поясом.

Трансляцію гри вестиму на території України телеканал “Футбол 1”.

Україна належить до групи C, а у згаданий день чотири клуби з цього підрозділу проведуть перший тур. Одночасно з парою Нідерланди - Україна гратимуть збірні Австрії та Північної Македонії.

Скасування Євро-2020 торік

Міжнаціональний європейський чемпіонат мав би відбутися ще торік, однак його проведення зірвала пандемія коронавірусу COVID-19 та відповідно карантин, покликаний на стримання інфекції

Відтак передбачається, що матчі його відбудуться влітку 2021 року — з 11 червня до 11 липня. У вечір офіційного відкриття турніру гратимуть між собою збірні Туреччини та Італії.

Україна на Євро-2020

Україна упродовж червня проведе матчі проти усіх опонентів зі своєю групи. Підшефні тренеру Андрію Шевченку футболісти виходитимуть на поле за наступним графіком:

  • Нідерланди – Україна, 13 червня (початок о 22:00);

  • Україна – Північна Македонія, 18 червня (початок о 16:00);

  • Україна – Австрія, 22 червня (початок о 19:00).

Останні дні тренування перед своїм “дебютом” на європейському національному турнірі українські футболісти провели на спортивній базі в Будапешті. Тренування триватимуть до останнього моменту перед вильотом до Амстердаму.

“Уся команда тренується, наполегливо готується. Ми провели дуже хорошу роботу, а тренерський штаб доніс до кожного гравця, що від нього вимагається на полі. І кожен відмінно розуміє свої ігрові функції. Виходити й грати на нічию з Нідерландами — це неправильно. У нас дуже високі амбіції, і ми хочемо пройти якнайдалі. Збірна України проти будь-якого суперника буде грати тільки на перемогу”, - так прокоментував наступний матч нападник збірної Артем Бєсєдін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?