Україна — Австрія. Де і коли дивитися вирішальний для плей-офф матч Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Австрія. Де і коли дивитися вирішальний для плей-офф матч Євро-2020

Україна — Австрія. Де і коли дивитися вирішальний для плей-офф матч Євро-2020
Джерело:  online.ua

Українська збірна проведе останній, третій тур групового етапу Євро-2020 у матчі проти австрійського суперника, який заплановано на вечір у понеділок, 21 червня.

Джерело: розклад турніру

За офіційними подробицями, зустріч почнеться о 19:00 за київським часовим поясом. Трансляцію вестимуть телеканали "Футбол 1", "Футбол 2" та "Україна".

Попередній матч підопічні головного тренера Андрія Шевченка провели проти збірної Північної Македонії.

Зустріч у четвер, 17 червня, завершилася перемогою українців з рахунком 2:1.

Завдяки цьому триумфу національна збірна просунулася на другу сходинку своєї групи з 3 балами. Наразі у дивізіоні лідером виступають Нідерланди з 6 балами (після перемог над українцями та австрійцями), а слідом за командою Шевченка йдуть Австрія з 3 балами (вони нижче за додатковими показниками), а також македонці, що не здобули жодного балу.

Сам головний тренер відзначив гру футболістів на попередньому матчі, який завершився перемогою. Водночас він виступив з певною критикою і звернув увагу на зменшення обертів у другій половині гри.

“Ми могли забити й більше. Треба дивитися, скільки шансів у нас було у грі, як команда грає в атаці, як створює моменти, наскільки різноманітно маневрує. Думаю, сьогодні збірна України досить добре зіграла в атаці, було приємно дивитися. І найголовніше, що ми знову забили й цього разу домоглися перемоги”, - резюмував Шевченко.

Наступний матч безпосередньо у команді своєю чергою назвали буквально вирішальним. На думку півзахисника Олександра Караваєва, протистояння з австрійцями вирішить подальше положення збірної в континентальному турнірі.

“Ми маємо бути більш розкутими, грати у свою гру, виконувати те, чого від нас вимагають. Факт перемоги та підтримка наших уболівальників на стадіоні, яких було дуже багато, дають дуже позитивні емоції. Тепер потрібно правильно відновитися та підготуватися до матчу з Австрією. Цей поєдинок буде вирішальним. Уже із сьогоднішнього дня розпочнемо підготовку”, - пояснив він напередодні.

Одночасно з парою України та Австрії останній матч групового етапу зіграють Нідерланди й Північна Македонія.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?