УЄФА перенесе фінал Євро-2020 з Лондона через карантин — The Times
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА перенесе фінал Євро-2020 з Лондона через карантин — The Times

УЄФА перенесе фінал Євро-2020 з Лондона через карантин — The Times
Джерело:  online.ua

Фінальний матч Євро-2020 у керівництві УЄФА можуть перенести, оскільки ситуація з карантинними обмеженнями на території Великої Британії влітку викликає певні труднощі для прибуття футбольних команд.

Джерело: The Times

За оприлюдненими подробицями, наразі йдеться про необхідність допустити на такий матч близько 2,5 тисячі осіб без необхідності проходити карантин. Британська влада ж ввела саме такі обмеження на тлі поширення різних штамів коронавірусу.

Передбачається, що фінальний матч турніру відбудеться 11 липня, а прийматиме його стадіон “Вемблі”. УЄФА тримається напоготові для обговорення ймовірного перенесення його до угорського Будапешта.

В цілому місцями проведення Євро-2020 цьогоріч стануть 11 різноманітних міст континенту: Амстердам, Баку, Будапешт, Бухарест, Глазго, Копенгаген, Лондон, Мюнхен, Рим, Санкт-Петербург, Севілья.

Згаданий лондонський стадіон “Вемблі” здатний розмістити до 90 тисяч глядачів. Перші матчі турніру у британській столиці відзначилися обмеженням у 25% від загальної потужності арени.

Передбачається, що цю частку збільшать мірою того, як чемпіонат наближатиметься до плей-офф. На “Вемблі” на груповому етапі проведуть ще два матчі за участі англійської збірної, а також два матчі 1/8 фіналу, півфінальний і фінальний двобої. Утім, останній наразі під питанням.

Україна на Євро-2020

17 червня українська національна збірна з футболу провела матч проти команди з Північної Македонії — у двобої групового етапу македонців було розгромлено з рахунком 2:1.

Українці завдяки перемозі перешли з трьома балами на другу сходинку в дивізіоні, де вони протистоять Нідерландам, Австрії та відповідно македонцям. Лідером підрозділу стали нідерландці (6 балів завдяки перемозі над австрійцями), з якими Україна провела перший матч на турнірі — тривала боротьба принесла нашій збірній поразку з мінімальною перевагою суперника 3:2.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?