Збройні сили задали удару по чотирьох позиціях ППО військ РФ — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Збройні сили задали удару по чотирьох позиціях ППО військ РФ — Генштаб

Збройні сили задали удару по чотирьох позиціях ППО військ РФ — Генштаб
Джерело:  online.ua

 ЗСУ завдали 16 авіаударів по пунктах управління, особовому складу, ППО ворога. На Херсонщині війська РФ розграбували музей та вивозять цивільну техніку та інфраструктуру.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Ситуація на передовій

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала по ворогу 16 ударів.

Під ураження потрапили 4 пункти управління, 8 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 позиції засобів протиповітряної оборони противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника.

Противник завдав 3 ракетних та 10 авіаційних ударів. Від цього постраждали райони населених пунктів Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Ситуація на окупованих територіях

Ворог продовжує вдаватися до мародерства та знищення цивільної інфраструктури на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області.

Так, 7 листопада, через дамбу Каховської ГЕС рухалися колони вантажних автомобілів з побутовою технікою та будівельними матеріалами. Продовжується демонтаж та вивезення обладнання, веж мобільного звʼязку українських операторів.

В районі міста Берислав російські окупанти підірвали лінії електропередач та устаткування сонячної електростанції.

З Херсонського обласного музею Шовкуненка окупанти вивезли всі художні цінності, меблі та обладнання.

З метою розслідування значних втрат особового складу підрозділів 155-ї окремої бригади морської піхоти збройних сил російської федерації на території України, у місто Донецьк направлено групу представників слідчого комітету рф.

У Мелітопольському та Михайлівському районах Запорізької області російські окупаційні війська примушують місцеве населення отримувати російські паспорти.

Водночас загарбники відбирають паспорти громадянина України та погрожують переселенням.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?