Зброю відведіть: Зеленський терміново зустрівся з військовими на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Зброю відведіть: Зеленський терміново зустрівся з військовими на Донбасі

Зброю відведіть: Зеленський терміново зустрівся з військовими на Донбасі
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський терміново приїхав на Донбас, щоб поспілкуватися з мешканцями і військовими в Золотому, де планується розведення військ. Під час зустрічі з військовими у президента України виникла з ними словесна перепалка - ветерани заявили, що через компроміс з противниками Україна зазнає втрат, а Зеленський сказав, що головне досягти перемир'я, повернути території і припинити вбивства. Відео зустрічі Зеленського з військовими в Золотому опублікували на сторінці "Останній блокпост. #Ні_Капітуляціі" в Facebook, передає ONLINE.UA.

У розмові із Зеленським ветерани відзначили, що ті, хто йдуть до перемир'я шляхом розведення військ, або іншими способами, тільки задовольняють потреби ворога і в результаті програють ще більше. Добровольці навели приклади, як інші країни, які йшли на компроміси з противниками, несли величезні втрати.

"Та мені пофіг з ким перемир'я буде. Нам з вами пофіг. Нам треба території повернути і припинити вбивства", - відповів на це Зеленський.

Військовослужбовець ООС запитав президента, чи зустрінеться він з ветеранами з приводу акцій "Ні капітуляції", що пройшли по всій Україні. Зеленський заявив, що йому ніхто не передавав інформацію про бажання учасників акцій зустрітися.

"Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я хотів побачити в очах розуміння. А побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводить мене на іншу тему ", - обурився Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в столиці і всіх обласних центрах України відбулася ініційована Національним корпусом акція протесту "Ні - капітуляції. Час діяти" - активісти категорично виступають проти сценарію, який передбачає реалізацію "формули Штайнмаєра". Нацкорпус вимагає термінової зустрічі із Зеленським, від якого хочуть отримати гарантії недопущення відведення українських військ від лінії розмежування, амністії терористам і введення будь-яких антиконституційних особливих статусів окупованих територій, а також неможливість проведення виборів в ОРДЛО до встановлення контролю України на всій території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?