Здасть народ: лідер Меджлісу відповів на заяву Слуги народу
Категорія
Політика
Дата публікації

Здасть народ: лідер Меджлісу відповів на заяву Слуги народу

Здасть народ: лідер Меджлісу відповів на заяву Слуги народу
Джерело:  "UA: Крим

Очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров жорстко відреагував на заяву народного обранця Давида Арахамії. Він наголосив, що пустити воду в окупований Крим означає здати Росії півмільйона кримських татар. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "UA: Крим".

За словами Чубарова, офіційна Москва уже найближчим часом може підняти питання стосовно постачання води в анексований Крим. А зараз, за його словами, створюється "психологічний фон". Очільник Меджлісу наголосив, що, пустивши воду в Крим, Україна "здасть народ кримських татар".

"Якщо хтось в державі припускає, що можна буде здати народ кримських татар, можна буде здати всіх українців, а їх там не менше 500 тисяч… Ми ніколи не допускаємося того, що держава може нас продати за воду…Будь-які комбінації по Донбасу, а замість цього ми пускаємо воду – цього не можна робити", - заявив Чубаров.

Як відомо, очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі українського телеканалу зізнався, що погодився би пустити воду в анексований Крим в обмін на поступки з боку глави Кремля Володимира Путіна по Донбасу.

Варто зазначити, що 4 лютого постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич заявив: "Жодної води до деокупації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що віцепрезидентка Єврокомісії з питань цінностей та прозорості Вера Юрова зізналася, що  хотіла б на день помінятися місцями з очільником Кремля Володимиром Путіним, щоб повернути Крим Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?