"Здувся?": на Банковій відверто розповіли про плани Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

"Здувся?": на Банковій відверто розповіли про плани Порошенко

"Здувся?": на Банковій відверто розповіли про плани Порошенко

Чинний український глава Петро Порошенко наразі думає про те, чи йти йому особисто у наступний парламент, однак, що цікаво, оточення відмовляє його від цієї ідеї. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на свої анонімні джерела на Банковій, передає ONLINE.UA.

В найближчому оточенні президента кажуть, що Порошенко продовжує чіплятися за владу і не збирається відступати.

"Стіни впливають на людину. Поки Петро перебуває на Банковій, він ще не відчуває, скільки він втратив. Зараз він і далі сидить до ночі на роботі, надуває щоки, проводить беззмістовні наради, підписує укази. Він чіпляється за президентство, як може", – відверто розповідає один з високопосадовців.

Наразі у планах Порошенка – закріпити за собою більше 24,45%, які українці віддали за нього під час голосування 21 квітня, не тільки на аватарках своїх прихильників, а провести до наступної Ради велику опозиційну фракцію.Однак як мінімум троє впливових спікерів, наближених до чинного президента, жорстко критикують цей план.

"Ми йому кажемо: Петро, та будь ти візіонером, арбітром – нащо тобі сідати зараз за парту і голосувати за закони? Ти п'ять років розказував людям, який ти крутий, про те, що Путін – твій ворог, ти тут томос добивався. А тепер що, здувся? Це ж несерйозно все!" – обурюється один зі співрозмовників, наближений до Банкової.

Не виключено, що Порошенко очолить список нової БПП, але зрештою відмовиться від депутатства.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше голова Кабміну Володимир Гройсман зізнався, що зустрічається з чинним президентом України Петром Порошенком для обговорення можливих політичних сценаріїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?