Зеленський анонсував низку потужних заходів для посилення України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський анонсував низку потужних заходів для посилення України

Зеленський анонсував низку потужних заходів для посилення України
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський анонсував наприкінці вересня та протягом осені низку заходів, спрямованих на значне підсилення оборонного потенціалу України.

Джерело: звернення президента України

Що відомо про посилення оборонного потенціалу України 

Глава держави зазначив, що провів кілька підготовчих нарад щодо масштабних заходів із посилення оборонних спроможностей держави.

Також повідомив, що команда вже працює над змістовним наповненням жовтня та листопада.

Щоб не відбувалось у світі, якими б не були умови зовнішні, ми з вами маємо пам’ятати: лише наші умови, лише наше внутрішнє ставлення до України, до свободи й до наших цілей визначає те, коли ми досягнемо нашої мети. Головної мети. Перемоги України. Сила для України не має альтернатив. І кожен, хто посилює державу, кожен і кожна, хто стає міцніше, та всі, хто допомагає боротися проти ворога і здобувати для України результати, – усі наближають нашу мету, - зазначив президент.

Зеленський про обстріли армією РФ Херсона 

Глава України провів ранковий селектор, на якому доповідали військові, СБУ, МВС. Зокрема, щодо російських обстрілів та ліквідації їхніх наслідків.

Окрема увага вони приділили Херсону та області. Цими днями Росія з особливою жорстокістю обстрілює Херсон, Берислав, села Херсонської області.

Артилерія, керовані авіабомби. По будинках, фермах, по звичайних магазинах та інфраструктурі. Свідомий терор окупанта. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких, - підкреслив глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?