Зеленський анонсував нові рішення через неякісну роботу ВЛК — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський анонсував нові рішення через неякісну роботу ВЛК — відео

Зеленський анонсував нові рішення через неякісну роботу ВЛК — відео
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський відвідав українські бригади в Донецькій області і поспілкувався з військовими про їхні потреби.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський анонсував нові рішення після відвідування Донеччини

Зеленський побував на Донеччині, де зустрівся та вислухав проблеми військових.

Дуже багато проблем через неякісну роботу ВЛК… Військові командири мають займатися війною, а не бюрократією. Будемо готувати рішення.

3-тя і 5-та окремі штурмові, «Вісімдесятка» ДШВ, 57-ма окрема мотопіхотна, 22-га і 24-та окремі механізовані, 26-та окрема артилерійська бригада, 92-га окрема механізована… Разом з генералом Богомоловим, командувачем ОТУ «Соледар», поспілкувалися з командирами бригад і батальйонів – тими, хто в боях, – про їхні фронтові потреби.

Президент зазначив, що важливо говорити з воїнами напряму, безпосередньо про досвід війни тих, хто на позиціях.

Сьогодні це були детальні, відверті розмови. Про наші наступальні дії, про постачання у війська, про можливості командирів, про те, якими є зараз ці можливості та якими вони мають бути.

Серед тем – зброя і дефіцитні снаряди, ремонт техніки, також транспорт для евакуації поранених та час евакуації, потреби воїнів - від «Мавіків» до кожної іншої системи безпілотників.

Безпілотники – це витратний матеріал, їх має бути стільки, скільки треба – саме нашим воїнам треба, – щоб рятувати життя та забезпечувати результат у бою. Є що робити в цій сфері, і рано говорити, що нібито робиться достатньо.

Також Зеленський закликав українців допомагати війську.

Воїни з передової, які приїжджають у тилові міста, заслуговують бачити та відчувати, що це – саме тилові міста. Що там люди живуть, пам’ятаючи, що там воїни, що наші воїни тут, на Донеччині, на інших напрямках вони б’ються заради України, вони віддають життя заради України. Всі на війні. Україна у війні. І хто не б’ється на передовій, той має допомагати битися. І не в барах, не в клубах, не перегонами на вулицях чи якимось показовим споживанням, а цілком конкретною допомогою воїнам. Це щонайменше.

 Читайте також:

  • Зеленський відвідав штаби штурмових бригад, що ведуть контрнаступ на Донеччині

  • Роки, а не десятиліття. Зеленський дав важливе завдання для українців

  • Зеленський провів нараду з військовими щодо альтернатив експорту зерна

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?