Зеленський анонсував потужні дії України на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський анонсував потужні дії України на фронті

Зеленський анонсував потужні дії України на фронті
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський анонсував потужні дії на фронті та відзвітував про засідання військового кабінету на цю тему.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський провів військовий кабінет з питань управління передовою

У своєму вечірньому відеозверненні Зеленський відзвітував про події сьогоднішнього дня.

Сьогодні провів військовий кабінет - особливий формат роботи з керівниками нашого сектору оборони, нашими командувачами, розвідкою, Офісом. Лише те, що прямо необхідно для управління передовою і забезпечення активних дій України, захисту нашої держави від російського терору. Це було змістовно, — зазначив Зеленський.

Він також анонсував потужні дії на фронті.

І наші дії будуть потужними. Готуємо хлопців. І дуже чекаємо постачання зброї, обіцяного партнерами. І по максимуму - наближаємо перемогу. По максимуму - дух єдності. По максимуму - ефективність. Підготовка - теж по максимуму, — наголосив Зеленський.

Президент підкреслив, що ворог обов’язково зазнаватиме збитків у відповідь за кожен удар по українцях.

Росія змушена буде профінансувати відновлення України

Президент зазначив, що 12 квітня взяв участь у зустрічі у форматі фінансової підтримки України.

Цей захід відбувається у Вашингтоні й обʼєднує міністрів фінансів "міцних демократій" – партнерів України, Єврокомісію, керівників міжнародних фінансових інституцій, як-то МВФ, Світовий банк, Європейський банк реконструкції та розвитку.

Я подякував партнерам за те, що вони допомагають нам зберігати стійкість України, нашу фінансову стабільність. І закликав бути активнішими, щоб Україна могла бути активнішою у відбудові, у поверненні українцям нормального життя. Жодної руїни в Україні не буде. Це наша мета. І це буде цілком конкретний доказ повного програшу держави-терориста. Тим паче, що світ знає рішення – щодо активів Росії, російських посадовців, олігархів, які багатіли, поки їхня держава ставала терористом…Усі ці активи мають піти на компенсацію збитків тим, кому Росія принесла біль і страждання. Російські активи повинні піти на відновлення після агресії. Війна повинна вийти найдорожчою саме для агресора. І все для цього ми робимо. Дякую партнерам, які нас підтримують, — наголосив президент.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?