Зеленський дасть опозиції 3 керівні посади у Раді - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дасть опозиції 3 керівні посади у Раді - ЗМІ

Зеленський дасть опозиції 3 керівні посади у Раді - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Керівництво "Слуги народу" готове дати парламентській опозиції три посади у Верховній Раді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал "УП. Off the record".

За інформацією журналістів, йдеться про віце-спікера та очільників комісії з приватизації та комітету з прав людини і реінтеграції.

Наразі відомо, що посаду заступника голови парламенту відмовилися займати представники "Європейської солідарності" Петра Порошенка та "Голоса" Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, що особисто голова "Слуга народу" Дмитро Разумков раніше відмовився підтримувати Петра Порошенка та Віктора Медведчука як кандидатів у віце-спікери. Він сказав, що партія готова затвердити на згаданій посаді опозиційного народного депутата, проте його позиція залежить від того, ким саме буде цей посадовець.

Як повідомило ONLINE.UA, представники політичних партій, що отримали місця у парламенті нового скликання, домовилися провести перше урочисте засідання Ради 29 серпня. Також пропонувалось зібрати нардепів 20 серпня або 3 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?