Зеленський дав інтерв'ю російському телебаченню - ОПУ мовчить
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав інтерв'ю російському телебаченню - ОПУ мовчить

Зеленський дав інтерв'ю російському телебаченню - ОПУ мовчить
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський уперше дав інтерв'ю російським ЗМІ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новості".

За вказаними відомостями, інтерв'ю брала знімальна група телеканалу "Росія 1". Медіа пообіцяли показати запис у неділю, 15 грудня. Це відбудеться під час програми "Москва. Кремль. Путін".

Також відомо, що пропагандисти зафіксували реакцію оточення Зеленського на їхню бесіду.

"Головне, що ми всі почали спілкуватися", - пояснив державний лідер.

Наразі Офіс президента жодним чином не відреагував на цю подію.

Нагадаємо, нещодавно своїм прибуттям до Києва похизувалася знімальна група телеканалу "Звєзда", яким володіє Міноборони РФ. Втім, немає відомостей, що вони прилетіли в Україну саме як журналісти.

Кремлівські пропагандисти стверджували, що відвідали українську столицю з робочою технікою. На ній нібито були логотипи каналу, але на відеоролику їх не видно.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський під час "нормандського саміту"звернувся до усіх російських журналістів та закликав їх відвідати "реальний" Донбас, а не робити, як одіозний Володимир Соловйов, що боїться забруднити "туфлі Бріоні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?