Зеленський дав пораду усім українцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав пораду усім українцям

Зеленський дав пораду усім українцям
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський радить виборцям бути уважнішими, аби не проголосувати на парламентських виборах за кандидата-клона, який вдає з себе висуванця від партії "Слуга народу". З даною заявою він виступив на брифінгу після саміту Україна-ЄС, передає ONLINE.UA.

Глава держави прокоментував ситуацію з кандидатами в народні депутати, які використовують назви організацій, схожі або співзвучні з партією "Слуга народу" на виборах Ради.

"Я розумію, для чого це робиться. Дуже багато копій партії "Слуга народу", дуже багато такого на мажоритарних округах. Знаю, що партія зверталася до суду і ЦВК, але рішення ніякого немає", - сказав він.

 Український лідер підкреслив, що не впливатиме на ЦВК і суди в цьому питанні, але дуже хотів би, щоб люди, коли будуть обирати ту чи іншу партію, особливо уважно підійшли до цього питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер партії "Слуга народу" Д митро Разумков не вважає родинні зв’язки достатньою підставою длля виключення з виборчого списку кандидатів у депутати бізнесмена Андрія Холодова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?