Зеленський дав слушну пораду жителям ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав слушну пораду жителям ОРДЛО

Зеленський дав слушну пораду жителям ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський порадив жителям Донецької і Луганської областей, які живуть на окупованих територіях, не дивитися російське телебачення, або ж розмовляти з телевізором як російський комік Сергій Свєтлаков. З такою пропозицією він виступив під час прес-марафону 10 жовтня, передає ONLINE.UA.

"Жодне телебачення, жодні ЗМІ не повинні на них впливати. Це мають зробити тільки вони самі: перемикати ці канали, не дивитися їх, а якщо ти дивишся, то як Свєтлаков розмовляв з телебаченням. Це теж вихід, сидіти поки там немає наших каналів і казати: "Що ти брешеш? Я тобі не вірю. Скоро українці, наша влада тут з’явиться, скоро хлопці за нами повернуться", - порадив український лідер.

Зеленський також наголосив, що його головна місія на посту президента - припинити війну.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський заявив, що без допомоги міжнародних партнерів Україна не впорається з питанням деокупації Криму. Про це він заявив під час відвідування виставки в Києві "Зброя та безпека".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?