Зеленський дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав українцям гучну обіцянку

Зеленський дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Новий глава держави Володимир Зеленський провів зустріч з головами іноземних делегацій і також пообіцяв усім українцям, що світ пишатиметься Україною, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

"Україна в міжнародній спільноті стане надійною сестрою, якою всі пишатимуться", - сказав Зеленський під час урочистого прийому іноземних гостей.

Окрім того, президент подякував гостям, за те, що вони "у дуже короткий термін змогли приїхати".

 "Дякую міжнародним партнерам за допомогу у проведенні чесних виборів. Разом ми довели, що Україна – демократична держава. Дякую за допомогу в боротьбі з корупцією, економічними проблемами та головне – в боротьбі з російською агресією", – зазначив президент.

Український лідер зізнався, що надіється на постійне зростання кількості міжнародних партнерів України. Глава держави завершив свою промову англійською, пообіцявши, що Україна матиме славу по всьому світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час сьогоднішньої процедури інавгурації нового глави держави Володимира Зеленського стався непередбачуваний випадок. Посвідчення президента України раптово впало на підлогу після вручення. Втім, документ швидко підняли та поклали на місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?