Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку

Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський у зв’язку з обвалом житлового будинку у Дрогобичі заявив, що доручить новому уряду провести аудит житлових будинків по всій країні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

 "На жаль, житловий фонд, особливо в невеликих містах, перебуває здебільшого у незадовільному стані – про капітальний ремонт там не чули ще з радянських часів. Неможливо будувати нову країну, не будуючи чи хоча б капітально не відновлюючи будинки українців. Тому завданням нового уряду буде проведення аудиту всіх житлових будинків по всій країні та розробка у найкоротший термін програми приведення до належного стану старих і зведення нових. Співчуваю родичам загиблих і сподіваюся, що будинки українців ані вдень, ані вночі не руйнуватимуться з жодних причин", - написав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, ДСНС проінформувала про  руйнування чотирьох поверхів  будинку внаслідок вибуху наразі невідомого походження. Під’їзд відімкнули від постачання електроенергії, газу та води. Рятувальники шукають постраждалих, що можуть залишатися під уламками будівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?