Зеленський хоче обрати кількох нових міністрів на зустрічі зі "слугами народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський хоче обрати кількох нових міністрів на зустрічі зі "слугами народу"

Зеленський хоче обрати кількох нових міністрів на зустрічі зі "слугами народу"
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський планує відвідати засідання фракції "Слуга народу". Згідно з оприлюдненими подробицями, державний лідер братиме участь у розгляді кандидатур на кілька міністерських посад. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву народної депутатки Галини Янченко.

Представниця фракції виступила перед журналістами.

"Президент буде на фракції", - наголосила вона.

Це прямо пов'язано з процесом обговорення кандидатур.

"Буде зустріч з трьома кандидатами на посади трьох міністрів", - додала Янченко.

Вона пояснила, йдеться про кандидатури на посади міністрів з питань ветеранів, освіти й енергетики.

Наразі відомо, що Юрій Вітренко та Сергій Шкарлет — головні претенденти на посади міністрів енергетики та освіти відповідно. Водночас Янченко не розкрила, хто саме став головним претендентом на третю вакантну посаду, однак уточнила — це буде жінка.

Нагадаємо, президент Зеленський регулярно бере участь у засіданнях фракції "Слуга народу", коли все стосується важливих питань. Наприклад, він виступає перед нардепами напередодні голосування з приводу резонансних законопроєктів, які подають фракційними чи безпосередньо державний лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський вирішив наразі відмовитися від плану "Б" щодо Донбасу, оскільки має намір продовжити переговори з російським президентом Володимиром Путіним.

Таке рішення було ухвалене після того, як стало зрозуміло, що нібито рік перемовини з очільником Кремля дав свої позитивні результати. Такою новиною з українцями поділився радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк. За словами останнього, ситуація істотно змінилася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?