Зеленський на Донбасі зробив щеплення від коронавірусу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський на Донбасі зробив щеплення від коронавірусу

Зеленський на Донбасі зробив щеплення від коронавірусу
Джерело:  online.ua

2 березня глава держави Володимир Зеленський, як і обіцяв українським громадянам нещодавно, публічно вакцинувався від коронавірусу. Варто звернути увагу на те, що це він вирішив зробити разом із бійцями Збройних сил України на Донбасі, передає ONLINE.UA з посиланням на допис у Twitter президента країни.

"Зробив це на передовій з нашими солдатами в якості головнокомандувача. Oxford/AstraZeneca (Covishield) з Індії, яка була доставлена першою в Україну. Вакцина дозволить нам знову жити без обмежень", - йдеться в повідомленні Володимира Зеленського.

"Лікарів і військових уже вакцинують. Усіх інших закликаю записатися в чергу в «Дії». Боятися нічого, подаю особистий приклад" - написав також президент на своїй сторінці в Instagram.

Що важливо розуміти, глава держави 2 березня вирушив на Донбас не тільки для того, щоб разом з українськими воїнами отримтаи щеплення проти коронавірусу. Цього ж дня Володимир Зеленський має намір зустрітися з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Окрім того, зазначається, що у форматі відеовключення політики звернуться до учасників Всеукраїнського форуму "Україна 30".

"У рамках візиту у вівторок о 13:00 запланована зустріч Мішеля із Зеленським, а пізніше з представниками операції Об'єднаних сил і моніторингової місії ОБСЄ. На 14:30 призначено спільну пресконференцію Мішеля із Зеленським.3 березня Мішель перебуватиме у Києві і зустрінеться з представниками інституцій, які борються з корупцією, відвідає центр вакцинації і візьме участь у заходах біля монумента на Майдані Незалежності. також на цей день заплановані зустріч із Зеленським і спільна пресконференція", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що напередодні візиту в Україну Мішель відвідав Молдову та Грузію, де після арешту лідера опизиції розпочалася політична криза.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що1 березня глава МОЗ України Максим Степанов публічно зробив щеплення від коронавірусу. Він став першим українським посадовцем, який вакцинувалася від COVID-19 препаратом Covishield індійського виробництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?