Зеленський наклав вето на законопроєкт від "Слуги народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський наклав вето на законопроєкт від "Слуги народу"

Зеленський наклав вето на законопроєкт від "Слуги народу"
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський блокував новий законопроєкт "слуг народу". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Верховної Ради.

Йдеться про ініціативу "Про верифікацію та моніторинг державних виплат". Її вніс до парламенту очільник комітету з питань фінансів Данило Гетманцев.

Документ розроблений та зареєстрований у вересні. Того ж місяця його включили у порядок денний Ради.

Під час голосування законопроєкт отримав підтримку 249 народних депутатів, з яких 228 - "слуги народу". Законодавчий акт впроваджує верифікацію субсидій, пенсій, стипендій, пільг тощо. Це стосується усіх подібних виплат за кошти державного чи місцевих бюджетів.

"Повернуто з пропозиціями президента", - інформують у Раді від 7 листопада.

Наразі зазначені пропозиції ще не відомі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент Зеленський поставив підпис на законопроєкті, який стосується введення в Україні автоматизований економічний оператор. Цей документ наближує митні процеси до європейських стандартів та поліпшує українську конкурентоспроможність.

У Мінфіні оголосили повний список поліпшень для української торгівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?