Зеленський нарешті розкрив всю правду про відносини з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті розкрив всю правду про відносини з Коломойським

Зеленський нарешті розкрив всю правду про відносини з Коломойським

Українську громадськість до сих пір хвилює питання про відносини президента України Володимира Зеленського та бізнесмена Ігоря Коломойського. Щоб поставити крапку в різних обговореннях, український лідер вирішив зізнатися, що дійсно зрідка спілкується з ексвласником Приватбанку. Як виявилося, Коломойський іноді пише Зеленському СМС з різними претензіями, але український гарант вважає його впливовою людиною, який має на це право. Всю правду про стосунки з Коломойським Зеленський розповів в інтерв'ю "УП", передає ONLINE.UA.

"Іноді буває. Він мені може написати смску: "зверніть увагу на енергетичну ситуацію в країні", "треба щось зробити з тарифами". Ну, такий він є. Він не згоден з одним, з другим, з третім. Він людина холеричного складу. У нього свої думки, така людина, впливова людина ", - розповів Зеленський.

Президент нагадав, що Коломойський в бізнесі вже давно, а в нашій країні бізнес і політика - це речі, які, за словами Зеленського, на жаль, один без одного не можуть жити. Також президент зазначив, що в партії "Слуга народу" є депутати, які підтримують "хороші" відносини з олігархом Коломойським, і в цьому є певний ризик.

"Є депутати, які з ним в хороших відносинах. Я знаю цих людей ... Ну ось, Саня Дубинський. Він з каналу" 1 + 1 ", у них давні відносини, і це зрозуміло. Є речі, мені здається, що вони роблять дуже неправильно. Загроза тільки одна - коли вони починають сваритися і рубатися всередині партії "Слуга народу". І це дуже неправильно, це найголовніше. Чи є в цьому загроза? Думаю, що ризик є ", - заявив він.

Важливо відзначити, що саме народний обранець від "Слуги народу" Олександр Дубинський був одним з тих, хто намагався блокувати прийняття "антіколомойського" закону. Однак йому не вдалося це зробити, а по Ігорю Коломойському завдали подвійного удару. По-перше, глава держави Володимир Зеленський підписав банківський закон, а слідчі США вийшли на фінішну пряму в розслідуванні діянь олігарха за кордоном.

Коментуючи прийняття "антіколомойського" закону Зеленський визнав, що команда Коломойського працювала, щоб цей закон не був прийнятий - в групі "Приват" вважають, що це неправильний закон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ще в березні Зеленський повідомляв, що не підтримує жодних стосунків з Коломойським. Президент запевняв, що бізнесмен не дзвонить йому ні з яких питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?