Зеленський нарешті відповів, як дав інтерв'ю "Росія 1"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті відповів, як дав інтерв'ю "Росія 1"

Зеленський нарешті відповів, як дав інтерв'ю "Росія 1"

Український президент Володимир Зеленський розповів, як спілкувався з російськими журналістами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

За його словами, не було повноцінного інтерв'ю з представниками телеканалу "Росія 1".

"Я не давав інтерв'ю телеканалу "Росія", чесно кажучи. Преспідхід у нас був на вулиці біля готелю, це було в Парижі, після "нормандської зустрічі", вночі це було. Журналістка була, дівчина, вона мене запитала щось в коридорі, я їй щось відповів. Отаке інтерв'ю", - пояснив Зеленський.

Державний лідер підкреслив, французьку столицю з нагоди "нормандського саміту" відвідала велика кількість журналістів з кількох країн.

Також речниця президента Юлія Мендель додала, що не має гадки про інтерв'ю Зеленського російському телебаченню. ОПУ не організовував таких контактів з медіа.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні російські журналісти проінформували, що нібито провели перше інтерв'ю з українським державним лідером. Вони не навели майже жодних подробиці. Наразі відомо, що це так зване інтерв'ю можна буде побачити на каналі "Росія1" у недільному ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?