Зеленський назвав головну перемогу своєї команди в 2021 році
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав головну перемогу своєї команди в 2021 році

Зеленський назвав головну перемогу своєї команди в 2021 році
Джерело:  online.ua

Під час вчорашнього з’їзду фракції “Слуга народу” в Трускавці президент Володимир Зеленський заявив, що країна не має часу розраховувати на вступ до ЄС. Він відзначив необхідність зміцнення українськими дипломатами міжнародної політики в цьому напрямку.

Джерело: прес-служба президента

Президент назвав головною перемогою в поточному році те, що ОП і МЗС на його думку зробили багато для міжнародної суб'єктності України. Але цього мало, зазначив він.

"Чому мало? Я поясню. У нас немає часу розраховувати, що нас приймуть в Євросоюз: "давайте почекаємо ще п'ять років". Ви знаєте, що у нас війна", – заявив Зеленський.

Він також підкреслив, що не хоче скаржитися і вважає Україну потужною.

"І сьогодні наша політика " нахабна". І я переконаний, без сильної міжнародної політики, без такого "нахабства" ніхто не буде бачити кроків України вперед", – вважає він.

Окрім згаданого, Зеленський відзначив успішність розвитку інфраструктури в Україні, а також діджиталізації. Він зазначив, що в країні відбувається процес цифровізації держави. “Ми – номер один сьогодні у Європі» - каже він.

Зазначимо, представники партії у Трускавці зустрічаються не вперше. Після парламентських виборів у 2019 році для новообраних депутатів партія організувала так звану школу Зе-депутата. Більшість лекцій відбулися у трускавецькому готелі «Ріксос Прикарпаття».

Під час виїзного засідання у Трускавці заплановане обговорення кадрових питань у виконавчій та законодавчій гілках влади.

Питання відставки спікера ВР Дмитра Разумкова

Під час виїзного засідання політсили у понеділок, 4 жовтня, мають розпочати процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

"На фракції "Слуга народу" обговорили питання відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Шляхом голосування депутатами фракції прийнято рішення у понеділок розпочати процедуру відкликання голови Верховної Ради України із займаної посади", – зазначила речниця фракції "СН" Юлія Палійчук.

Напередодні депутати від фракції зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради.

Читайте також:

  • У Раді відповіли, чи обговорюється відставка Разумкова

  • Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП

  • Разумков натякнув на примусові відставки у Кабміні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?