Зеленський назвав найголовніший пріоритет для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський назвав найголовніший пріоритет для України

Зеленський назвав найголовніший пріоритет для України
Джерело:  online.ua

На підсумковому засіданні колегії СБУ, що відбулося в Києві, Президент України Володимир Зеленський назвав найголовніші пріоритети України та фактори дестабілізації.

Джерело: прес-служба Офісу президента

Президент назвав безпеку найважливішим пріоритетом для України

Зеленський наголосив, що забезпечення безпеки України у найширших її вимірах сьогодні є найпершим пріоритетом держави.

Безпека України має широкий вимір. Це захищені кордони, захищена критична інфраструктура, захищена економічна та енергетична незалежність, – сказав Глава держави під час виступу.

Найголовнішими завданнями на новий рік він назвав захист національних інтересів і державності, протидію російській агресії і гібридній війні, захист критичної інфраструктури та контррозвідувальну діяльність.

Другим важливим напрямом, на думку Володимира Зеленського, є боротьба з тероризмом в усіх його проявах. Третій напрям – кібербезпека, зокрема захист інформаційних ресурсів держави й блокування впливу пропаганди.

Фото – president.gov.ua

Що дестабілізує Україну

Президент України назвав три фактори дестабілізації в Україні. Зокрема це тероризм, російська агресія і пропаганда.

Це сильні дестабілізуючі фактори, які будуть використовувати як ззовні, так і, на жаль, зсередини нашої країни. Я розраховую на вашу успішну протидію їм на обох напрямках, – звернувся Зеленський до колегії СБУ.

Водночас глава держави переконаний, що що в офіцерів Служби безпеки України вистачає досвіду, вмінь та навичок, щоб успішно виконати всі поставлені завдання.

Підбиваючи підсумки року, що минає, Президент зазначив, що Служба безпеки України нарешті перестала бути кошмаром для бізнесу, що відзначив представник Ради бізнес-омбудсмена, і «стала кошмаром для зрадників, сепаратистів, контрабандистів» та інших злочинців, щодо яких були застосовані санкції за рішеннями Ради національної безпеки і оборони.

Адже ви прекрасно розумієте, що таке інтереси держави й чому вони мають бути захищеними за будь-яких обставин, – сказав Володимир Зеленський.

Президент також вручив співробітникам Служби безпеки державні нагороди та ордери на квартири.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?