Зеленський назвав найскладніший момент за 100 днів президентства
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав найскладніший момент за 100 днів президентства

Зеленський назвав найскладніший момент за 100 днів президентства
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський розповів, який момент на посаді глави держави став для нього найскладнішим. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Найбільш складний момент, мабуть, коли було четверо загиблих, і після цього я говорив з президентом Росії", - поділився глава держави.

Як відомо, розмова про загибель чотирьох українських військових на Донбасі після встановлення безстрокового перемир'я відбулася 7 серпня. Це стало другою бесідою між лідерами Росії та України.

За словами Зеленського, він звернувся з проханням "вплинути на ту сторону", щоб вони припинили "вбивства людей". Також торкнувся теми повернення українських в'язнів.

Остання телефонна розмова з Володимиром Путіним, ініційована Києвом, відбулася 11 липня. Сторони обговорили врегулювання конфлікту на Донбасі, нормандський формат, а також повернення осіб, які утримуються з обох сторін.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 вересня на International IT Forum у Запоріжжі  команда українського лідера Володимира Зеленськго презентує бренд цифрової держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?