Зеленський назвав найскладнішу справу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський назвав найскладнішу справу в Україні

Зеленський назвав найскладнішу справу в Україні
Джерело:  interfax.com.ua

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що розслідування і доведення до кінця справ про трагічні події на майдані Незалежності під час "Революції гідності" є найскладнішим у країні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Втрачені докази, документи. Немає людей, немає свідків. Дехто каже, що в цілому на місцях після цієї трагедії, всіх цих подій багато прибрали. Найскладніша справа, яка є у нас у країні, – це Майдан. Цими справами займаються всі. Знаю точно, що займаються швидше, ніж це було кілька років до цього. Коли вони знайдуть замовників, адже з убивцями більш зрозуміло, – не можу сказати. До цих справ залучені всі сили, й ми робимо все можливе", - заявив український лідер.

Варто звернути увагу на те, що рідні героїв Небесної Сотні звернулися до глави держави Володимира Зеленського з потужним закликом зупинити в країні процеси, які носять ознаки реваншу проросійських сил. Своє публічне звернення вони адресували не тільки президенту, а й Генпрокурору України Руслану Рябошапці і спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову.

Як відомо, нещодавно двоє колишніх співробітників спецпідрозділу Беркут Олександр Маринченко та Сергій Тамтура, яких в грудні 2019 року передали представникам ОРДЛО в рамках обміну утримуваними особами, повернулися до Києва. Вони написали лист президенту, генеральному прокурору і голові Верховної Ради, в якому закликали терміново "скасувати закон про амністію майданівців і забезпечити справедливе і неупереджене розслідування подій 2014 року за участю міжнародних спостерігачів і експертів".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський обіцяв українцям, що справа Майдану буде обов’язково закінчено, незважаючи на обмін двох екс-беркутівців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?