Зеленський назвав основні напрямки своєї роботи у 2022 році
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав основні напрямки своєї роботи у 2022 році

Зеленський назвав основні напрямки своєї роботи у 2022 році
Джерело:  online.ua

За словами голови держави Володимира Зеленського, основною своєю задачею у наступному році президент вважає боротьбу з олігархами.

Джерело:  НВ.ua

Чим займеться Зеленський у наступному році 

Президент підкреслив, що не допустить створення змов та тіньових схем. Вже у травні наступного року в Україні почне діяти антиолігархічний закон.

У травні 2022 року з'явиться максимально чітка червона лінія – для тих, хто вважає ще з 90-х років, що держава – це їхня особиста власність. Почне діяти антиолігархічний закон. Це найпотужніший крок для детінізації економічних та політичних відносин в Україні. Цей крок уже зроблено, і назад його не відіграти, хоч би що намагалися зробити панове олігархи. Можете об'єднуватись у бізнесі, але жодних змов та схем, щоб злити державу, ніхто вам більше не пробачить. І купувати політиків, щоб вибивати собі економічні привілеї, вам більше не вдасться. Закон один для всіх, - підкреслив голова держави.

Крім того Зеленський планує прияйняти участь у проведенні судової та інфраструктурної реформ і поширити кампанію по вакцинації від COVID-19.

За словами президента, лише повноцінна вакцинація захистить людей від зараження COVID-19 та допоможе послабити карантині обмеження.

Зеленський провів переговори з головою НАТО

Під час переговорів із генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом у Брюсселі Володимир Зеленський наголосив на тому, что Україна потребує допомоги та захисту НАТО від російської агресії.

Зі своєї сторони Столтенберг зазначив, що західні партнери не збираються робити Україну предметом якихось домовленностей із Росією.

При цьому, як підкреслив Столтенберг, НАТО міняє стратегічну концепцію з огляду на агресивну політику Росії.

Генсек Північно-атлантичного альянсу висловив надію, що нова стратегія буде враховувати взаємодію з такими партнерами блоку як Україна.

Він підкреслив, що партнери по НАТО не погодяться на компроміс стовно інтеграційного шляху України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?