Зеленський назвав помилку Порошенка, яка шокувала Європу
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав помилку Порошенка, яка шокувала Європу

Зеленський назвав помилку Порошенка, яка шокувала Європу
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський стверджує, що його попередник Петро Порошенко намагається організувати новий майдан, тому що проти розведення військ на Донбасі. За словами президента, європейські партнери України в шоці від цих дій, передає ONLINE.UA.

"Помилка Порошенка тільки в одному, що йому здається, що він може бути лідером іншого майдану. І він готовий (до нього), ви ж бачили заяву і самого Штайнмаєра, і німецької сторони, і французької сторони, і багатьох європейських ЗМІ – вони в шоці, тому що його риторика міняється, як і змінився його статус", - пояснив президент.

Зеленський також наголосив, що Порошенко проти розведення військ на Донбасі, а також проти "формули Штайнмаєра", бо вона таке розведення передбачає. І екс-президенту здається, що з цього приводу може бути майдан.

"Єдине, що він забуває, що він уже не президент. Навіть не те що він забуває, я боюсь, що він у це не вірить. На фізичному рівні є проблеми".

На думку українського лідера, для цього Порошенко підбурює людей, і своїми ЗМІ, і своїми діями.

Як повідомляв ONLINE.UA, Петро Порошенко вважає, що з відходом Об’єднаних сил на позиції трирічної давнини, українські війська втрачають три десятка населених пунктів і низку ключових висот.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?