Зеленський назвав причини відмови від однієї з гучних обіцянок
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав причини відмови від однієї з гучних обіцянок

Зеленський назвав причини відмови від однієї з гучних обіцянок
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський оголосив, що не має можливості залишити державну дачу наразі, бо в цілому переїхав туди виключно через охорону, пов’язану з посадою.

Джерело: Світське життя

За словами політика, саме це нібито не дозволяє йому виконати обіцянку та перестати жити на державному об’єкті.

“Все пов’язано тільки з охороною – їм потрібен окремий дім. Тобто я повинен купити на сьогодні територію, якусь землю, на якій буде мій дім і дім для охорони. Чесно скажу, живу я там як в готелі. Тим не менш, я привіз мої меблі з маєтку, тієї домівки, яку ми продали”, - наголосив Зеленський.

Водночас він зауважив, що має вже кілька варіантів стосовно житла на період, коли президентська каденція закінчиться. Передбачається, що можливо “купити нову домівку вже готову і робити там ремонт, чи купити нову землю і нову домівку будувати”.

Будинок Зеленського в Конча-Заспі

Напередодні у неділю, 10 жовтня, біля дому президента Володимира Зеленського у Конча-Заспі відбулася акція протесту. Її організатором виступили політична партія “Демократична сокира” та "Рух опору капітуляції".

При цьому будинок глави держави, за підрахунками організаторів, охороняли приблизно 500 правоохоронців. Представник поліції діалогу Роман Чеповський зауважив, що така кількість правоохоронців достатня для забезпечення порядку на мирній акції.

Така акція відбулася паралельно з тим, як інші активісти буквально осадили маєток колишнього президента Петра Порошенка. У селищі Козин на Київщині з 9 жовтня проходять дві акції: його противників і прихильників.

У суботу десятки невідомих молодиків намагалися прорватися до будинку Порошенка. Між ними та прихильниками експрезидента сталися сутички.

Наступного дня поліція склала адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції біля будинку Порошенка.

Утім, акція “проти капітуляції” в Конча-Заспі звертала увагу на нібито державну зраду оточення Зеленського та так званий “Вагнергейт”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?