Порошенко пригрозив Зеленському через сутички в Козині
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пригрозив Зеленському через сутички в Козині

Порошенко пригрозив Зеленському через сутички в Козині
Джерело:  online.ua

П'ятий президент України та лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко в ніч на 10 жовтня виклав в соцмережі Facebook відеозапис, в якому пригрозив чинному президенту Зеленському та його Офісу відповідальністю за сутички, які відбулися напередодні в Козині.

Джерело: Facebook Порошенка.

За словами політика, під його помешкання прибули "російськомовні тітушки, що за гроші готові продати Україну". Порошенко прямо звинуватив Офіс президента в тому, що він начебто послав тітушок в Козин.

"Цим брудним сценарієм, зробленим за гроші, вкрадені у платників податків, вони намагаються відволікти увагу, щоб уникнути відповідальності. Дякую ветеранам та активістам, які не дали цьому відбутися. Ви усі великі молодці!

Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність провоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю тітушок, посилає їх сюди, паплюжачи Україну”, - сказав експрезидент.

Також він запевнив своїх прихильників, що президент Зеленський його боїться.

Володимире Олександровичу (Зеленський - ред.), ми вас точно не боїмося, а от ви – боїтеся нас!", - заявив Порошенко.

Сутички в Козині

Нагадаємо, вчора ввечері у селі Козин біля будинку Петра Порошенка розпочалися акції двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події в країні. 60 правоохоронців прибули до села для забезпечення громадського порядку.

Силовики повідомили, що між учасниками акції розпочався словесний конфлікт, "який поліцейські швидко припинили". Пізніше між противниками та прихильниками Порошенка відбулися сутички, відео та фото яких виклали у мережу депутати "ЄС".

Читайте також:

  • "Офшор 95". Порошенко звинуватив Зеленського в міжнародних злочинах.

  • ОАСК відкрив провадження проти Bihus.info за позовом Порошенка.

  • Відомо, що чекає на Порошенка у разі визнання його олігархом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?