Зеленський неочікувано відвідав лінію фронту на Донбасі (фоторепортаж)
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський неочікувано відвідав лінію фронту на Донбасі (фоторепортаж)

Зеленський неочікувано відвідав лінію фронту на Донбасі (фоторепортаж)
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський неочікувано для всіх здійснив свою першу робочу поїздку у регіони, прилетівши на вертольоті у найбільш неспокійні райони Луганської області – міста Станиця Луганська і Щастя. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента, глава держави відвідав позиції українських бійців, поспілкувався з особовим складом щодо побутових умов, якості харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів.

У Станиці Луганській Володимир Зеленський побував на передовій лінії захисту – на одному з постів спостереження та бліндажах. Позиції терористів були розташовані усього за 400 метрів.

Оглянувши побутові умови, у яких перебувають українські воїни, президент відзначив необхідність покращення забезпечення.

«Умови для військових, які захищають Україну, повинні бути нормальними», – заявив глава держави.

Також президент України заслухав доповідь командувача операції Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського про ситуацію в районі проведення ООС. У нараді взяв участь начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Нагадаємо, що сьогодні Верховний суд виніс рішення щодо законності розпуску Верховної Ради України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?