Зеленський несподівано відмовився говорити про формулу Штайнмаєра
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський несподівано відмовився говорити про формулу Штайнмаєра

Зеленський несподівано відмовився говорити про формулу Штайнмаєра
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський на зустрічі з представниками парламентських фракцій запевняв, що про капітуляцію України після підписання так званої "формули Штайнмаєра" не йдеться, однак пояснити свою позицію з трибуни Ради відмовився.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Зазначається,що на зустрічі з головами фракцій Зеленський був дуже нервовий, але переконував, "що все буде добре, він все розрулить і парламент може розслабитися".

"Зеленський говорив, що все буде добре. Ніяких виборів без контролю територій", - розповіло джерело.

 Водночас голови фракцій пропонували вийти у сесійну залу і повторити це все з трибуни Верховної Ради. Але Зеленський відмовився: сказав, що це вже зайве, тому що він публічно виступив у напередодні і "все пояснив".

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник партії "Європейська солідарність", колишній президент Петро Порошенко наголосив, що, згідно із Мінськими угодами, спочатку Україна має повернути контроль над окупованим Донбасом, включно із кордоном, а потім там можуть відбутися вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?