Зеленський несподівано зізнався, як розмовляє з Богом
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський несподівано зізнався, як розмовляє з Богом

Зеленський несподівано зізнався, як розмовляє з Богом
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський зважився на доволі непросте зізнання. Глава держави наголосив, що питання релігії для нього дуже особисте, однак згодом додав, що завжди знаходить час, щоб поговорити з Богом, адже вірить в нього. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "The Times of Israel," передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися в якій родині народився майбутній президент. Зеленський відповів, що зростав не в ортодоксальній, а в "звичайній радянській єврейській сім'ї". Він також звернув увагу на те, що "більшість єврейських сімей в Радянському Союзі не були релігійними і релігії в радянській державі як такої не було".

"Коли я був хлопчиком, у мене було одне ставлення, зараз - інше. Я ніколи не говорю про релігію і ніколи не говорю про Бога, тому що у мене є власна думка про це. Звичайно, я вірю в Бога. Але я говорю з ним тільки в ті моменти, які є для мене особистими і важливими, і в місцях, де я відчуваю себе комфортно", - зізнався український лідер.

Окрім того, він вкотре наголосив, що в Україні немає антисемітизму.

"У мене єврейська кров. Я – президент. Нікому немає до цього діла. Ніхто про це не питає", - додав глава держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  The Week присвятив номер героям 2019 року, в числі яких був президент України Володимир Зеленський, російський глава Володимир Путін і американський лідер Дональд Трамп. Вони стали героями красномовної карикатури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?