Зеленський невідкладно звернувся до усіх українців з важливим оголошенням
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський невідкладно звернувся до усіх українців з важливим оголошенням

Зеленський невідкладно звернувся до усіх українців з важливим оголошенням
Джерело:  online.ua

5 жовтня глава держави Володимир Зеленський звернувся до усіх українських громадян та повідомив, що завдяки продуктам проєкту з цифровізації "ДІЯ" у 2021 році наша країна почне входити в режим paperless, коли всі послуги будуть цифровими, без паперів. Ця заява пролунала під час виступу українського лідера на презентації нових проєктів "Дії". Окрім того, Володимир Зеленський звернув увагу громадян та те, що онлайн уже можна реєструвати ФОП, реєструвати дитину у e-малятко, користуватися цифровими правами й цифровим паспортом, відкрити банківський рахунок он-лайн. Президент України наголосив, що "це - лише десята частина наших великих планів", бо 100% послуг будуть онлайн. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

"Від мене є невеличкий спойлер: 2021 рік стане початком входження країни у режим paperless. Тобто ніяких більше паперів. Це стосується всіх державних органів. Жодна державна установа не зможе вимагати від українців жодних довідок, витягів чи інших нескінченних папірців, необхідних для отримання тих чи інших державних послуг", - наголосив Володимир Зеленський.

За словами українського лідера, він та його команда прекрасно розуміють, що створення цифрової держави — це дуже важкий, однак важливий шлях. Президент наголосив, що він супроводжується спротивом системи, застарілим законодавством, скепсисом, іноді невірою. Однак, на думку глави держави, це проходили усі сміливі революційні проєкти світу.

"Рік тому "держава у смартфоні" була лише нашою мрією. Сьогодні, коли мобільним додатком "Дія" користуються 5 мільйонів громадян України, це вже точно початок нової реальності. Реальності, де Україна буде цифровою сучасною комфортною для людей. Цей рух уже не зупинити. Цей шлях уже незворотній. Вірю в це, робимо це", - підкреслив Володимир Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Міністерство закордонних справ має намір провести в Україні у 2021 році Кримський саміт  - про це заявила представниця МЗС Еміне Джапарова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?