Зеленський озвучив формулу майбутнього України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський озвучив формулу майбутнього України

Зеленський озвучив формулу майбутнього України
Джерело:  NV

Український лідер Володимир Зеленський несподівано для всіх почав вести власну авторську колонку в українському журналі, на сторінках якого він озвучив своє розуміння національної ідеї українців, а також формулу успішної України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

Отже, президент України чітко назвав п'ять головних складових формули майбутнього для України:

  • Досягнення миру;

  • Ефективні інститути та прозорі правила гри;

  • Інвестиції;

  • Нова інфраструктура;

  • Народовладдя.

За словами українського лідера, за всіма цими напрямками темп змін в 2020 році буде тільки наростати.

"Формула майбутнього для України складається з п'яти складових. І перша з них – звичайно, мир. Без миру ніякого розвитку бути не може. Тому ми не будемо тягнути час, не чекатимемо, поки мирне вирішення впаде нам з небес, поки його принесуть нам на блюдечку закордонні партнери. Ми хочемо миру на наших умовах", - зазначив Володимир Зеленський.

Він вкотре підкреслив, що мир першочергово полягає у поверненні Україні територій і людей.

Окрім того, нашій країні, на думку глави держави, наразі дуже необхідні інвестиції, тому слід прибрати непрохідні бар'єри і непотрібні регуляції, які гальмують розвиток бізнесу, побудувати податкову систему, здатну стимулювати ініціативу, створити прозорі ринки, на які не матимуть впливу "корупціонери і рейдери".

"Вступаючи на посаду президента, я говорив про те, що наша національна ідея – об'єднавшись, зробити неможливе. Тільки це дозволить вийти на глобальний рівень і розмовляти з усім світом на рівних", - нагадав український лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада РФ очікує, що український президент зможе зупинити війну на Донбасі. З такою гучною заявою виступив очільник МЗС РФ Сергій Лавров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?