Зеленський підписав ще один важливий закон
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський підписав ще один важливий закон

Зеленський підписав ще один важливий закон
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський нарешті підписав законопроєкт №2116 про внесення правок до закону про Державне бюро розслідувань. Варто звернути увагу на те, що ці правки дозволять продовжити розслідування справ Майдану, перезапустити ДБР та звільнити все керівництво органу, повідомляє ONLINE.UA.

Як відомо, за зміни до закону 3 грудня проголосували у другому читанні та в цілому 250 нардепів. 24 грудня законопроєкт №2116 повернутий до парламенту за підписом глави держави. Варто зазначити, що перед голосуванням за законопроєкт у парламенті президент Володимир Зеленський наголошував на необхідності прийняття правок для вдосконалення роботи ДБР.

"Права рука" директора ДБР підозрюється в отриманні хабаря у розмірі 150 000 доларів. Ще один аргумент на користь необхідності перезавантажити керівництво Бюро. Ця інституція створювалась як незалежна та об'єктивна. Шкода, якщо ці добрі наміри не справдяться",– написав український лідер в своїх соціальних мережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у ДБР заявили про підготовку проєкту підозри для Порошенка. Представництво колишнього державного лідера й чинного народного депутата назвало документи "російським замовленням".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?