Зеленський планує подати в Раду низку важливих законопроектів - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський планує подати в Раду низку важливих законопроектів - перші подробиці

Зеленський планує подати в Раду низку важливих законопроектів - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Команда українського лідера Володимира Зеленського вже розробила низку законопроектів, які готові внести на розгляд Верховної Ради, а саме - питання про імпічмент президента, проведення референдуму та відкликання народних депутатів.

Про це повідомив представник глави держави у Верховній Раді Руслан Стефанчук в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ми будемо напрацьовувати і подавати в парламент ще й інші ініціативи, які знайшли підтримку в програмі президента. Це, перш за все, питання, пов'язані з прямою демократією, яка існує в усьому світі. Питання імпічменту президента. Питання відкликання народних депутатів, що зараз неможливо зробити. Це питання референдуму", – сказав він.

Радник Зеленського додав, що президент запропонує цілу низку законопроектів, серед яких законодавче вето народу і "великий блок антикорупційних законопроектів".

"Це і питання накладення законодавчого вето, коли народ повинен вирішувати, чи підходить це закон, чи ні. Це питання впливу народу на владу. Окрім того, буде великий блок антикорупційних законопроектів. Адже ми тільки проголошуємо боротьбу з корупцією, але до цих пір немає реального механізму впливу на корупціонерів, немає реальних посадок. У нас є напрацьований цілий блок таких законопроектів, які ми готові внести. Але куди внести?", – додав представник президента у Раді.

Нагадаємо, що 21 травня новопризначений голова Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан в ефірі зазначив, що допускає проведення референдуму щодо мирних угод з Росією.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Верховної Ради  Андрій Парубій звернувся до українського глави Володимира Зеленського  та закликав не шукати шляхи капітуляції перед російським агресором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?