Зеленський побив світовий рекорд під час пресмарафону - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський побив світовий рекорд під час пресмарафону - подробиці

Зеленський побив світовий рекорд під час пресмарафону - подробиці
Джерело:  24 канал

Так званий пресмарафон президента України Володимира Зеленського, який триває понад 8 годин, побив за тривалістю світовий рекорд. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Бесіду голови держави з медіа раптово перервав чоловік, який представився членом Національного реєстру рекордів. За його словами, пресмарафон щойно став найдовшою у світі пресконференцією.

"Навіщо ви це зробили", - відреагував Зеленський на несподіванку.

Експерт (принаймні, так написано на його одязі) проінформував, що вони слідкували за заходом з 17:00, коли стало "можливе світове досягнення".

"І таки так: ми дуже швидко провели експертизу і, я підтверджую, що ми не готувалися. Вже зараз конференція триває більше 8 годин і рекорд, не буду казати чий, побитий на 45 хвилин. Вам ще, як я розумію, доведеться працювати до години 9-10", - підкреслив представник НРР.

За інформацією іноземного журналіста Крістофера Міллера, попередній рекорд належав білоруському колезі Зеленського - Олександрові Лукашенку. Той спілкувався із журналістами протягом близько 7 годин.

Нагадаємо, пресмарафон почався після 10:00 у четвер, 10 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський президент Дональд Трамп прокоментував пресмарафон Володимира Зеленського. Він наголосив, що його колега прямо відповів - ніякого тиску на Київ з боку Білого дому не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?