Зеленський поділився прекрасними новинами
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський поділився прекрасними новинами

Зеленський поділився прекрасними новинами
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський 4 березня у Києві провів важливу зустріч із очільником міністерства закордонних справ Канади Франсуа-Філіпом Шампанем. В ході переговорів сторони детально обговорили розслідування трагедії МАУ та канадські інвестиції. Український лідер наголосив, що Канада – особливий стратегічний партнер для нашої держави. Він нагадав про підтримку у програмах реформ і допомозі в реабілітації ветеранів. Про це передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

Що важливо розуміти, впливовий канадський дипломат позитивно оцінив перебіг реформ в Україні та назвав їх швидкими.

"Важливим пунктом, про який також ішлося – це розслідування авіакатастрофи українського літака в Ірані. Говорив Зеленський про питання компенсації родичам загиблих та повне розслідування трагедії. Він запевнив, що Україна повністю відкрита перед своїми міжнародними партнерами та всіляко з ними співпрацює в інтересах слідства", - йдеться в повідомленні.

Що стосується пріоритетних напрямів у співпраці між Києвом та Оттавою - український лідер згадав про інвестування. Так, президент особисто запросив канадських інвесторів.

"Ми спрощуватимемо систему інвестування, комунікацій, захищатимемо права, щоб створювати в Україні якісну інфраструктуру та робочі місця", - повідомив чудові новини Володимир Зеленський.

Варто звернути увагу на те, що липні 2016 року була підписана Угода про зону вільної торгівлі. Вона набула чинності з 1 серпня 2017-го. Угода відкрила для українських експортерів та товарів 98% канадського ринку.
На жаль, обсяги торгівлі між двома державами досі наразі залишаються незначними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Канаді жорстко засудили рішення України по Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?