Зеленський показав, що залишилося за кадром "Слуги народу": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зеленський показав, що залишилося за кадром "Слуги народу": опубліковано відео

Зеленський показав, що залишилося за кадром "Слуги народу": опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У мережі з'явилося відео, як знімався  фільм "Слуга народу 2", який вийде на широкі екрани кінотеатрів 24 грудня 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал фільму.
У п'ятихвилинному ролику показаний весь знімальний процес: від першого дня і розбивання символічної тарілки до останньої зміни.
У відео показані жарти, ляпи акторів, які не увійшли у фільм.
Читайте також: Зеленський розстріляв депутатів в продовженні популярної комедії: з'явилося відео
Нагадаємо, "Слуга народу 2" - це продовження подій, викладених в популярному серіалі "Слуга народу", який був показаний на каналі "1+1" і став найбільш рейтинговим продуктом на українському ТБ восени 2015 року.


Відзначимо, вчора, 19 грудня, в кінотеатрі "Сінема Сіті" відбулася зіркова прем'єра довгоочікуваного продовження політичної комедії "Слуга народу 2". У День Святого Миколая пригоди Зеленського і Ко показали на великому екрані для журналістів, знімальної групи і друзів студії "Квартал 95".
А вже з 24 грудня фільм зможуть побачити всі кіноглядачі України.
Як повідомляв ONLINE.UA,  головний трейлер "Слуги народу 2" вийшов 22 листопада. У кадрах відео президент Голобородько постає в образі мами Вєрки Сердючки, а прем'єр-міністр, надівши на голову зірку, перевтілюється в артистку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?