"Зеленський помирає в стіні": білоруських рятувальників злякали дивним дзвінком
Категорія
Світ
Дата публікації

"Зеленський помирає в стіні": білоруських рятувальників злякали дивним дзвінком

"Зеленський помирає в стіні": білоруських рятувальників злякали дивним дзвінком
Джерело:  online.ua

Білоруським рятувальникам терміново зателефонувала жінка з міста Вілейка, яка благала їх якомога швидше приїхати і врятувати українського лідера Володимира Зеленського. Вона наполегливо стверджувала, що президент України "будував портал, але заліз у стіну і не може вилізти, помирає". Доволі дивний запис розмови на своєму ютюб-каналі опублікував білоруський блогер Nexta, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що наразі не відомо, чи справді надзвичайникам Білорусі надійшов такий дзвінок, однак користувачі соцмереж уже встигли посміятися над емоційним проханням жінки.

"Добрий вечір! Терміновий виклик! Коротше, тут портал будували, Зеленський, президент України, заліз і не може вилізти, він вже помирає. Я була з ним на зв’язку, але зв'язок зник. Розтрощіть ту стіну, витягніть, може йому ще реанімація допоможе", - наполагала жінка.

Окрім того, вона емоційно запевняла, що не п’яна, благала приїхати якомога швидше та повторювала: "Це ж президент України! Ви приїжджайте, я вам все поясню".

Що цікаво, рятувальники уважно вислухали історію жінки. Однак деякі із них не втрималися і почали кепкувати:

"Іро, скільки часу ти не п’єш? Дивись, бо поїдеш в Новинки (до центру психічного здоров’я – ред.). Поїдеш-поїдеш, разом із Зеленським".

Користувачі мережі також уже встигли обговорити цю кумедну подію.

"Це чудово, що про Зеленського так переживаютьв Білорусі", "Ні, щоб допомогти президенту, вони знущаються, нелюди!", "Так, я не зрозумів: його врятували?", "Слуга народу" – новий сезон", "Вечірній портал"; оце фанатазія у жінки", – сміються люди у мережі.

Дзвінок жінки до білоруських рятувальників - аудіо:

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, громадяни РФ та користувачі мережі зі всього світу н е втомлюються створювати смішні меми після скандального послання очільника Кремля Володимира Путіна Федеральному зібранню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?