Зеленський пообіцяв Верховній Раді «створити незручності» через дату інавгурації
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський пообіцяв Верховній Раді «створити незручності» через дату інавгурації

Зеленський пообіцяв Верховній Раді «створити незручності» через дату інавгурації
Джерело:  online.ua

Володимир Зеленський, який за два дні офіційно обійме найвищу посаду в Україні, пообіцяв «створити незручності» Верховній Раді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку новообраного президента.

У своєму черговому відеозверненні до своїх фолловерів Зеленський просить вибачення у киян та гостей столиці через перекриті вулиці та транспорті проблеми, які очікуються в столиці в понеділок у зв’язку з інавгурацією.

Наприкінці відеоролика новообраний президент обіцяє «створити незручності» Верховній Раді через те, що депутати не прислухалися до порад його команди призначити дату церемонії на вихідний день 19 травня. Своє невдоволення Зеленський пояснює тим, що інавгурація в будній день створить додаткові незручності для громадян.

Цікаво, що проект постанови про 20 травня як дату прийняття присяги переможцем президентських перегонів був внесений позафракційним депутатом Віталієм Купрієм, який вважається одним з найбільш активних прихильників Володимира Зеленського у парламенті.

Кілька днів тому Віталій Купрій та Надія Савченко навіть  намагалися зірвати засідання погоджувальної ради, вимагаючи якнайшвидшого призначення дати інавгурації. Причому в якості додаткового аргументу Купрій поклав на стіл спікеру парламента Парубію наручники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?