Зеленський порівняв Україну з Apple, у яку необхідно повірити
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський порівняв Україну з Apple, у яку необхідно повірити

Зеленський порівняв Україну з Apple, у яку необхідно повірити

Президент України Володимир Зеленський назвав державу такою, яка у майбутньому досягне великого успіху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

Державний лідер виступив на міжнародному інвестфорумі у Маріуполі - За його словами, існує багато розвинених країн, які ледь не були стерті з поверхні Землі.

"Сьогодні Україна стоїть на цьому роздоріжжі. Ми дійсно в дуже непростому становищі. Але ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі. Ленс Армстронг, якому поставили страшний діагноз", - вважає Зеленський.

Він вважає, навіть найтемніша ніч завершується яскравим світанком. Україна має важкий тягар, але все одно робить кроки уперед.

"Ви точно чули про бізнесменів, які не повірили в Google або проґавили придбати WhatsApp за невелику суму. Україна - країна можливостей і сьогодні вона стукає у ваші двері. Тому не проґавте можливість. Opportunity never knocks twice", - підкреслив президент.

Зеленський виступив із публічною обіцянкою про захист кожного інвестора.

Слід зазначити, що згаданий Ленс Армстронг мав діагностований рак у важкій формі. Лікарі не давали йому обіцянок про життя, але він поборов хворобу. У майбутньому він посів чемпіонські місця на велосипедних змаганнях світового масштабу.

Втім, Армстронга викрили у використанні допінгу та наразі його позбавлено усіх титулів та призових грошей.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський заявив про неможливість повернення активів націоналізованих банків колишнім власникам. Зокрема, йдеться про ПриватБанк та Ігоря Коломойського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?