Зеленський потішив українців гарними новинами
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський потішив українців гарними новинами

Зеленський потішив українців гарними новинами
Джерело:  Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський анонсував ремонти у 220 опорних лікарнях, який почнуть протягом 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами державного лідера, для цього вже передбачено гроші.

"Ми знайшли кошти, яких не було в міністерстві (охорони здоров'я - ONLINE.UA), окремо - кошти від грошей НАК "Нафтогаз", і ми так сказали, що 220 опорних лікарень буде відремонтовано цього року. Це тільки початок. Люди це обов’язково побачать і почують", - наголосив Зеленський.

Він додав, що багато українців налякані інформацією щодо закриття опорних лікарень чи скорочення заробітних плат лікарів.

"Це не є правдою. Реформа повинна бути направленою навпаки на те, щоб збільшити заробітну плату лікарям, і головні речі — це щоб було поліпшення умов для лікарів та пацієнтів", - пояснив лідер.

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька підкреслила, що медична реформа передбачає надання коштів на меддопомогу лише тим лікарням, які узгодили контракт із Національною службою здоров'я. Новий порядок стає чинним з 1 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Олексій Гончарук нещодавно поділився інформацією щодо процесу медичної реформи в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?