Зеленський пояснив, що для нього справжнє щастя
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський пояснив, що для нього справжнє щастя

Зеленський пояснив, що для нього справжнє щастя
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський зізнався, що щастя для нього – це коли українська родина збирається за столом у повному складі, війни немає, захисники живі, заробітчани вдома, сім’я живе у достатку, а корупціонери сидять у в’язниці. Про це він розповів на 16-тій зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" YES у Києві, передає ONLINE.UA.

"Яке наше бачення щасливої української родини? Усі за столом. Порожніх стільців немає. Ті, хто відважно захищає Україну, повинні повернутися переможцями. Ми маємо повернути свої території. Єдиний шлях для цього – це дипломатія. Її зброя – санкції", - наголосив президент.

Він зазначив, що наступний виклик – подолання бідності, повернення заробітчан. За словами Зеленського, економіка України повинна вийти з тіні, як би цьому не протидіяли економічні вампіри, які бояться денного світла. Економічне зростання повинні відчути не декілька родин, а кожен громадянин".

"Трете – подолання багаторічної корупції. Тут ми дуже сподіваємося на наших недругів і наших постійних скептиків, які кажуть, що в Україні це неможливо. І це прекрасно, що вони таке кажуть, бо чим більше в нас не вірять – тим краще у нас виходить. Так було з президентськими виборами, було з парламентськими, так було з розпуском парламенту, зі зняттям депутатської недоторканості. Так, значить, буде і з подоланням корупції. Щастя – це бачити злодія на нарах, а не на Мальдівах", - підсумував президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент  Володимир Зеленський здійснить офіційний візит у Сполучені Штати. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?