Зеленський пояснив, що думає про обстріли в Золотому під час розведення сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський пояснив, що думає про обстріли в Золотому під час розведення сил

Зеленський пояснив, що думає про обстріли в Золотому під час розведення сил
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заперечує, що на ділянці розведення в Золотому були обстріли в останній тиждень. Про це він сказав під час форуму в Маріуполі, повідомляє ONLINE.UA.

"В ділянці розведення не було (обстрілів)", - стверджує президент.

 Глава держави зазначив, що місто Золоте складається з п'яти мікрорайонів.

"Золотого всього п'ять, ми контролюємо чотири. В ділянці розведення ніякого обстрілу не було", - сказав президент.

Варто зазначити, що 30 жовтня в штабі ООС повідомили подробиці обстрілу в Золотому-4, який стався ще в понеділок, 28 жовтня. Також були опубліковані фото з місця обстрілу. Стало відомо, що в полудень почалося дзеркальне розведення військ на ділянці біля Золотого. Цю інформацію підтвердили в ОБСЄ, штабі ООС, а також сепаратисти "ЛНР".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський провів зустріч з українськими представниками шоу-бізнесу,  акторами, культурними діячами і спортсменами. Він закликав об’єднатися всіх заради важливої справи — перемоги у війні з Росією, яку агресор веде на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?