Зеленський пояснив свою скандальну фразу про Рябошапку у розмові з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський пояснив свою скандальну фразу про Рябошапку у розмові з Трампом

Зеленський пояснив свою скандальну фразу про Рябошапку у розмові з Трампом

Український президент Володимир Зеленський пояснив свою заяву про генпрокурора Руслана Рябошапку під час розмови з президентом США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, американська сторона не досить точно переклала його репліку. Стенограма показує, що у липні він назвав Рябошапку на 100% своєю людиною.

Відповідне питання американський журналіст поставив президентові на Kyiv Food Market під час так званого пресмарафону. Той відповідав англійською.

"Я тоді не говорив англійською, я говорив українською. Наскільки я пам'ятаю, я тоді сказав: це нова, молода команда, у нас буде новий генеральний прокурор, відкрита, чесна людина, на 100%. Це моя людина, я сказав. Я мав на увазі, що це людина для моєї команди, не зі старої Генпрокуратури. Це нова людина, і це на 100% чесна людина", - пояснив Зеленський.

Також голова України додав, що жодного тиску з боку президента Дональда Трампа не було. Він нібито запропонував Білому дому організувати зустріч двох генпрокурорів зі спільних питань.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський не вважає, що через так звану "формулу Штайнмаєра" в Україні може виникнути громадянська війна. Він допускає "будь-що" через підігрівання розколу у суспільстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?