Зеленський прибув до Риму на зустріч із президентом Італії
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський прибув до Риму на зустріч із президентом Італії

Зеленський прибув до Риму на зустріч із президентом Італії
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський 13 квітня прибув із візитом до Риму на зустріч із італійським колегою Серджо Маттареллою і іншими високопосадовцями.

Джерело: Telegram Володимира Зеленського

Що відомо про візит Зеленського до Італії 

Глава держави зазначив, що в ході візиту до Риму має провести зустріч із президентом Італії Серджо Маттареллою, очільницею уряду Джорджею Мелоні та Папою Римським Франциском.

Італія вітає президента України Володимира Зеленського. Ми підтверджуємо нашу відданість українському народові на захист свободи та демократії, - зазначив глава МЗС Італії Антоніо Таяні.

За інформацією британського телеканала Sky News літак із президентом приземлився в аеропорту Чіампіно біля Риму.

Італійське державне телебачення повідомило, що у небі над Римом було запроваджено безпольотну зону і стратегічно розміщено поліцію на високих будинках.

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, українська делегація на чолі із президентом Володимиром Зеленським намагатиметься зміцнити міжнародну коаліцію партнерів України.

Що відомо про подальші плани і міжнародні зустрічі Зеленського

За непідтвердженою інформацією, увечері Зеленський вирушить до Німеччини, де у нього в неділю запланована низка зустрічей, в тому числі з канцлером Олафов Шольцем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?