Зеленський приїхав до держкордону з Білоруссю та Польщею
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський приїхав до держкордону з Білоруссю та Польщею

Зеленський приїхав до держкордону з Білоруссю та Польщею
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський відвідав Волинську область з робочою поїздкою. Він відвідав прикордонну ділянку, де сходяться кордони України, Республіки Польща та Білорусі.

 Джерело: Офіс Президента

Зеленський відвідав кордон України та Білорусі

 В ОПУ повідомили, що Зеленський ознайомився з облаштуванням державного кордону на цього напрямку.

 Зеленському доповіли, що на кордоні відбувається нарощування інженерних загороджень, фортифікаційних споруд і налаштування систем віддаленого відеоспостереження.

Фото: president.gov.ua

Метою цієї діяльності є забезпечення надійного захисту українського кордону та готовності до відбиття можливого вторгнення противника з території Білорусі.

 Прикордонники продемонстрували обсяг робіт, які були виконані з початку 2022 року задля укріплення кордону з Білоруссю в межах Волинської області, - повідомили в ОПУ.

 Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями ДПСУ та вручив їм нагороди.

Фото: president.gov.ua

 Маю честь бути сьогодні тут, привітати вас, подякувати за захист державного кордону. Хочеться говорити про кордон, перебуваючи саме тут, на Волині, біля кордону України з Білоруссю та Польщею. Ви героїчні та міцні люди. Хочу вам подякувати за захист нашої держави у Бахмуті. Знаю, як міцно ви там стояли, тримали Бахмут. Хотів би подякувати вам і вашим побратимам. Хочу побажати здоров’я, міцності, а вашим близьким – тепла, - сказав Зеленський.

Зеленський провів нараду у Волинській області

На нараді обговорили облаштування й охорону державного кордону, соціально-економічну та актуальну безпекову ситуацію в регіоні, облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд.

Заслухав доповіді про обстановку в зоні відповідальності оперативного угруповання військ «Волинь» і готовність військових підрозділів до виконання завдань, а також про заходи щодо посилення державного кордону в межах Волинської області.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?