Зеленський призначив голову Львівської ОДА: що про нього відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський призначив голову Львівської ОДА: що про нього відомо

Зеленський призначив голову Львівської ОДА: що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський призначив Маркіяна Мальського головою Львівської обласної державної адміністрації. Відповідний указ від 5 липня  оприлюднено  на сайті президента, повідомляє ONLINE.UA.

Іншим указом він звільнив від тимчасового виконання обов'язків голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, який замінив попереднього главу області Олега Синютку.

Маркіян Мальський (1984 р.н.) закінчив Львівський університет ім. І. Франка (юридичний і факультет міжнародних відносин), Київський національний університет імені Т.Шевченка, а також Інститут Світової Торгівлі у Швейцарії та Стокгольмський Університет у Швеції.

Має ступінь кандидата юридичних наук, є адвокатом та головою Західноукраїнської філії адвокатського об’єднання Arzinger. Його основною спеціалізацією є правове супроводження інвестиційних проектів та захист інтересів у міжнародних комерційних та інвестиційних арбітражах.

До того, як перейти на роботу в Arzinger Мальський працював юристом в групі міжнародного арбітражу в компанії Freshfields Bruckhaus Deringer у Парижі.

У 2014 році Мальський виграв конкурс на заміщення посади начальника ДФС у Львівській області, але відмовився її обійняти, пояснюючи це «розбіжністями у баченні розвитку та цілей служби після співбесіди з Романом Насіровим».

З жовтня 2016 року Маркіян Мальський обіймає посаду почесного консула Австрійської Республіки у місті Львів.

Нагадаємо, що кілька днів тому у Зеленського відповіли Путіну, кого слід називати сепаратистами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?